Netflix Series

Hey,

Netflix, er staan heel leuke verschillende films en series op. Omdat ik al veel series heb gevolgd leek het mij leuk om mijn favoriete series te laten zien die ik heb gekeken! Ben  je benieuwd? Kijk dan gauw verder!

Pretty Little Liars

Pll is de eerste serie die ik ging volgen op Netflix het is zeker een aanrader helaas staat seizoen 7 nog niet op Netflix dus ik kan helaas nog niet verder kijken!

Hanna en Spencer zijn samen met hun Queen Bee Alison onafscheidelijk. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar.Een jaar later ontvangen Aria, Hanna, Spencer en Emily vreemde berichten van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. A weet al hun geheimen en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Terwijl ze proberen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, ontdekken ze steeds meer over Alisons  verdwijning en zetten ze alles op alles om A te ontmaskeren.

Gossip girl

Dit vind ik ook een erg leuke serie, dit was geloof ik de tweede serie die ik ging kijken. Ook zeker een aanrader!

Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York City. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom?

Once Upon A Time

Dit vind ik een super leuke serie! Dit is mijn vind ik de leukste serie die ik tot nu toe heb gekeken heb op netflix.

Once Upon A Time gaat over een vervloekt stadje in Maine waar sprookjesfiguren gevangen zitten zonder happy ending. Wie zij werkelijk zijn, weten zij niet. Hun enige hoop is Emma Swan, de dochter van Snow White en Prince Charming. Zij is namelijk de uitverkorene om de vloek te verbreken.

Dit waren mijn favoriete serie’s die ik tot nu toe heb bekeken!

Liefs,

Serena

-Wat is jullie favoriete serie op Netflix?

Advertenties
Netflix Series

26 gedachtes over “Netflix Series

    1. Ja klopt vind ik ook heel jammer! Ik had ergens gelezen dat er heel misschien ooit nog extra afleveringen kwamen, maar dan dat het gemoderniseerd word dat ze snapchat en instagram enzovoort gebruiken! Maar ik weet niet zeker of dit waar is! X

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s