Updated Everyday Make-up Routine

Hey,

Vandaag heb ik een nieuwe blogpost voor jullie namelijk een: Updated Everyday Make-up Routine. Ik heb hier al vaker een blogpost van gemaakt maar het veranderd best wel vaak!😜 Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder!
 

Als eerste begin ik met een concealer dit werkt mijn wallen en donkere kringen weg. Daarover gebruik ik een soort van concealer mousse zodat het extra goed dekt. Helaas is mijn concealer alweer bijna op, en ik wil weer eens een nieuwe uitproberen. Als iemand nog een fijne concealer weet laat het maar weten in de reacties!

Hierna gebruik ik het: The Glow Must Go On palette, by Serena Verbon. Hiervan breng ik de ‘glowing bronzers’ aan en de ‘Honey glow’ highlighter.

Dan breng ik een creamy blush aan ik smeer dit gewoon een beetje op mijn gezicht en dan blend ik dit uit met een Beautyblender.

 

Ook doe ik natuurlijk wat mascara op. Als eerste krul ik mijn wimpers en daarna breng ik de mascara over mij wimpers aan.

Als een na laatste breng ik een lipstick aan dit doe ik niet altijd want soms doe ik ook een lipbalsem op meestal is dit verschillend. 😜

Als laatste spray ik nog een fixing spray op mijn gezicht zodat mijn makeup langer blijft zitten.

De producten:

Essence, The Glow Must Go On Palette ~ Review

Miss Sporty, Mascara Xtra Black

Essence, Lipstick Naturel Beauty

Kost, Blush

Essence, Fixing Spray

Catrice, Liquid Camouflage Concealer

Essence, Soft Touch Mousse

 

Dit was mijn everyday routine alweer!

Liefs,

Serena 💋

 

Mijn vorige everyday make-up routine blogposts:

Make-up Routine 1,                Make-up Routine 2

 

 

Updated Everyday Make-up Routine

10 gedachtes over “Updated Everyday Make-up Routine

Plaats een reactie