Unboxing StyleTone Box | Juni

Hey,

Zoals jullie misschien weten krijg ik iedere maand een box binnen van het merk ‘SyleTone’. Dus het leek mij heel leuk om dit vandaag met jullie te unboxen! Ben je benieuwd naar de inhoud van de box? Kijk dan gauw verder!

Ik vind de box er erg leuk uitzien een beetje zomers. Een beetje met roze blauw en wit. I love it! ๐Ÿ™‚

Toen ik de box opende viel me gelijk dit boekje op een vrolijk en kleurrijk boekje waar alle informatie over de producten staat in vermeld.

Dan is dit de inhoud van de box, het eerste wat mij opviel was een soort van spons. Die je denk ik kan gebruiken om te scrubben

Toen ik in het boekje begon te lezen stond er dat het een ‘body scrubber’ is om je lichaam zacht te maken. Je kan het dan over je armen en benen heen bewegen. De prijs van de ‘body scrubber’ is ย โ‚ฌ6,00.

Wat ik toen zag wasย een erg leuk een kleurrijk doosje. Met daarin een highlighter! Ik vind het er heel leuk uitzien, het is een soort highlighter met een rose golden gloed erover heen. Erg mooi! De prijs hiervan is โ‚ฌ20,95 een redelijk hoge prijs!

Toen ook iets ergs opvallends namelijk een lipstick ik was heel benieuwd hoe de kleur er zou uitzien! Wauw een super mooie kleur een soort van koraal kleur die eigenlijk voor elke dag wel draagbaar is. Hier kan je zeker nog een review van verwachten! De prijs van de lipstick is ย โ‚ฌ9,90.

ย ย 

Hiervan wist ik niet zo goed wat het was ik dacht dat een soort van smeerbare parfum is. Laat maar weten als je weet wat het is! ๐Ÿ™‚ De prijs is โ‚ฌ12,95.

Het laatste wat er in de box zat is een highlighter, een blush en ย oogschaduwย ineen! Je kan het bijna wel overal voor gebruiken ik kan niet wachten om dit product te testen! De prijs hiervan is โ‚ฌ17,95 ook best wel duur.

Wat is jouw favoriet uit de box?-

Dit was de unboxing alweer! Ik hoop dat jullie dit een leuk unboxing vonden.

Liefs,

Serena

Vorige artikel:ย Essence Superfine Eyeliner review

Advertenties
Unboxing StyleTone Box | Juni

15 gedachtes over “Unboxing StyleTone Box | Juni

  1. Tamara TS zegt:

    Volgens mij hebben we precies dezelfde box ontvangen. Ik ben er dit keer ook weer erg tevreden over. Komende maand loopt mijn abonnement af, maar ik ga zeker weer verlengen.

    Liked by 1 persoon

  2. Kris zegt:

    Het is inderdaad een solid perfume en de manna kadar is blush, highlight en oogschaduw zoals aangegeven in het boekje. Geen bronzer, daar is hij ook veel te glanzend voor ๐Ÿ™‚

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s