Review Pilaten.nl + WINACTIE!

Hey,

Vandaag heb ik een pakketje binnen gekregen van pilaten.nl! Het is een webshop met masker, verzorgingsproducten en accessoires in hun assortiment en ze zijn vooral bekend met de blackhead masks! Waar ik zelf heel excited over ben is dat ik een winactie ga doen! ❤

Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder!

Het pakketje was binnen 1 dag binnen, wat ik best snel vind. 😀

Ik ga als eerste het lip membrame masker testen!

 

Ik haalde het lip maskertje uit de verpakking en liet het 20 minuten zitten. Na 20 minuten haalde ik het masker eraf en mijn lippen waren super zacht en ik had helemaal geen velletjes meer! Als tip stond er dat je het 2-3 weken elke dag kon doen voor een goed resultaat!

Toen ging ik het black head masker testen ik ben hier erg benieuwd naar!

Ik bracht het met kwastje aan wat er bij zat. Ik had het ongeveer een kwartier op mijn gezicht laten zitten en toen haalde ik het eraf. Het was best wel pijnlijk om het eraf te halen!

 

Winactie! 

Dan de winactie, ik mag maar liefst 2 pakketjes weggeven met het lip membrame, een blackhead masker en een kwast! Je kan meedoen TOT 9 maart en dan worden op 10 maart de winnaars bekend gemaakt!

Wat moet je doen:

1.Volg mij op bloglovin (klik hier)

2.Volg mij op mijn blog.

3.Laat een reactie achter met waarom je wilt winnen!

Dit was de review!

Liefs,

Serena

 

Review Pilaten.nl + WINACTIE!

34 gedachtes over “Review Pilaten.nl + WINACTIE!

  1. Chantalle zegt:

    Wauw wat een leuke producten! Ik zou dit zo graag willen winnen! Ik heb altijd last van velletjes op mijn lippen, wat ik ook probeer het blijft terug komen dus ik ben super benieuwd of dit wel werkt voor mij! Ik volg je overal. X

    Geliked door 2 people

  2. Lijkt me leuk om te winnen, vooral de lip membrame lijkt me erg interessant! Is het echt een eenmalig masker die op gaat, of kun je deze steeds hergebruiken? Mijn lippen zijn altijd zo droog en hebben altijd velletjes namelijk, haha.
    x

    Geliked door 1 persoon

  3. Hee, super leuk dat je een winactie doet! Waarom ik moet winnen? Dat heeft een goede reden. De dag dat jij bekent maakt wie wint is mijn verjaardag. Dus ik zou het een super cadeau vinden. Is weer eens iets nieuws om te krijgen op je verjaardag! Hopelijk mag ik winnen 💟💟

    Geliked door 1 persoon

  4. Ik heb enorm veel last van velletjes op mijn lippen en tot nu toe werken de producten die ik gebruik niet zo goed. Misschien werkt dit wel en ben ik van die velletjes verlost! Ook dat masker is geweldig. Ik wil er vaak kopen maar weet nooit welke. Dus ik doe mee!

    Geliked door 1 persoon

  5. Heey, ik doe zeker mee! Ik hou van nieuwe (Aziatische) beauty producten uitproberen en ik koop ook wel eens aparte producten op sites zoals ebay (zo kocht ik laatst voor $0,99 voor de grap iets wat je lach mooier moest maken ;)) ook heb ik erg last van mee-eters op mijn neus en droge velletjes op mijn lippen, dus ik kan een masker op dit moment dus erg goed gebruiken!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie